Tietoa meistä

Viking Spas

                                              Tästä kaikki alkoi

1970-luvun alussa Viking Spas toi poreallasalalle ensimmäisen pyöreän porealtaan. Tästä alkoi laadukkaiden porealtaiden sarjatuotanto. Porealtaiden rakentaminen tarkoitti yhtä asiaa, laadunvalvontaa. Nykyään kolmannessa sukupolvessa perheomistuksessa oleva yritys elää edelleen tämän säännön mukaan.

                                           Laadukkaita ja turvallisia

Kuluttajat tutkivat tarvitsemansa tuotteen, ominaisuudet ja ostavat sen, mikä parhaiten vastaa näitä tarpeita. Vikingillä pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia porealtaita edullisimpaan hintaan, parhailla ominaisuuksilla ja turvallisuudella.

                                               Arctic-eristys ja TempShield ®

Porealtaamme ovat energiatehokkaampia pienimmän sähkönkulutuksen takaamiseksi. Samalla olemme säilyttäneet optimaalisen vesisuihkupaineen, ja ominaisuudet kaikissa kokoluokissa. Sitoumuksemme on tarjota parhaita tuotteita, joka takaa Viking Spasille moitteettoman maineen poreallasalalla. Maine on kuulua  maailman suurimpiin valmistajiin. 


                                          Soft-TouchTM Slip-Resistant pinta

Vikingin innovatiivinen tuotekehitys on tuonut alalle monia edistysaskeleita. SOFT-TOUCH-liukastumista estävästä satiinipinnasta, ainutlaatuisiin ilma- ja tärinähoito vaihtoehtoihimme. Perheesi turvallisuus ja terveys ovat tärkeitä sinulle ja myös meille. 

 

Viking Spas Finland